Welkom bij B&B Extra Verte

B&B EXTRA VERTE

 

 

Je logeert in een stijlvolle kamer. Die is ruim en perfect geklimatiseerd. Je kan ook kiezen voor onze suite met een bijkomende kinderkamer. In alle rust geniet je van een kingsize bed; een boxspring met een ideaal ondersteunende matras. Het donsdeken en de kussens zijn uiteraard van dons. Hemels.

Het domoticasysteem zorgt voor de ideale temperatuur en een subtiele belichting in jouw kamer. Alles is er voor jou: superzachte handdoeken, kamerjassen en slippers, een fles water, een flatscreentelevisie en een kleine exquise verwennerij. In de badkamer staan de producten van Pure Herbs voor jou klaar. Deze productlijn is verrijkt met een zorgvuldig geselecteerde mix van kostbare kruiden, gebaseerd op oude spa-rituelen om lichaam en geest te ontspannen. Pure verwennerij. Verrukkelijk allemaal.

 

 

 

Het ontbijt is delicieus, gezond en rijkelijk. Zoals het hoort. Versgeperst vruchtensap. Verrukkelijke croissants, broodjes en beleg. Verse boter uiteraard. Je smaakpapillen worden verwend met een yoghurt- of pannenkoekgerechtje. Een eitje of de culinaire inspiratie van het moment of seizoen. En natuurlijke lekkere Nespresso-koffie of PureLeaf-thee. Alles naar believen. We bedienen je met plezier.

In de tuin kan je zwemmen of relaxen in de ligzetels op het ruime terras. Genieten van een glaasje wijn, heerlijk dobberen, zwemmen, pootjebaden of soezen. Niets moet. Alles in een geweldige, weldoende omgeving.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen. 

Liefs Ruth,

 

SAUNA

SAUNA

HOT TUB

HOT TUB

ZWEMBAD

ZWEMBAD

WELLNESS

WELLNESS