Welkom bij B&B Extra Verte

B&B EXTRA VERTE

B&B Extra Verte bevindt zich in het rustige Jabbeke, perfect georiënteerd voor wie een bezoekje wil brengen aan de Brugse binnenstad, de Belgische kust en de mooie bossen in de omgeving. Onze charmante hoeve is de ideale plek om tot rust te komen.

Daarnaast kunnen onze gasten eveneens genieten van de outdoor wellness, bestaande uit de saunabarrel, de houtgestookte hot tub en de biopool. Dit alles met een prachtig zicht op de omringende weides.

Door de huidige maatregelen ivm Covid-19, zijn we genoodzaakt een deel van onze wellness voor onbepaalde duur te sluiten. Enkel onze sauna is toegankelijk. Voor het gebruik van de sauna werken we in shiften. Iedere bubbel kan dan corona-proof genieten. De houtgestookte sauna kan worden gebruikt van 16u-20u. Hou er rekening mee dat de sauna een uurtje nodig heeft om op te warmen.

Voor de paardenliefhebbers beschikken we over paardenstallen en een buitenpiste, waarbij onze gasten hun paard met de beste zorg kunnen stallen om vervolgens samen te genieten van de omgeving.

Ook beschikken we over een kleine gezellige feestzaal die eveneens kan gebruikt worden als vergaderruimte of andere evenementen. Alles is bespreekbaar.

Extra Verte, de ideale plek voor uw vakantie, een weekendje uit en het plannen van onvergetelijke momenten.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen.

Liefs,

Lisa & Géo

 

Sauna

Sauna

Hottub

Hottub

Bio pool

Bio pool

Uitgebreid ontbijt

Uitgebreid ontbijt